‘GEPOETST DOOR DE VLASPIT’ BETEKENT ‘GEGARANDEERD PROPER EN INTACT’

Onze poetsploeg kan ingezet worden voor allerlei onderhoudstaken: éénmalige of periodieke poetsbeurten, een schoonmaak van boven tot onder, het poetsen van ramen, het opruimen van een zolder of het onder handen nemen van een wagenpark, ...


Onze medewerkers worden ook opgeleid om waardevol patrimonium te onderhouden. Dit betekent dat ze weten hoe ze natuurstenen tegels, keramische tegels, vinyl, betonnen en houten vloeren, tapijten,… kunnen reinigen.
Diverse materialen zoals het hout van waardevolle beelden, het koper van versieringen of het glas uit glaskunstwerken, hebben eveneens geen geheimen voor hen als het op de juiste reiniging aankomt.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met De Vlaspit vzw, Basilieklaan 53, 3270 Scherpenheuvel - tel.013/78 46 34 dirk.dekeyzer@devlaspit.be

Contact

De Vlaspit vzw
Basilieklaan 53
3270 Scherpenheuvel
tel. 013 78 46 34
fax. 013 78 59 13
info@devlaspit.be

DE VLASPIT, MAATWERK OP MENSENMAAT

De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsinitiatief in Scherpenheuvel dat zich richt op mensen die moeilijk geïntegreerd geraken op de gewone arbeidsmarkt. De Vlaspit is een dynamische vzw die steeds in evolutie is. In de organisatie streven we naar een evenwicht tussen de sociale en de bedrijfseconomische context.

In de vzw Opleiding en werkervaring is de voornaamste doelstelling, het tijdelijk tewerkstellen van langdurig werklozen waarbij doorstroming naar de gewone arbeidsmarkt de prioritaire doelstelling is.